NU ÄR VI PÅ GÅNG IGEN!

Foto: Gunnar Goblirsch

Välkomna till en ny termin i Senioruniversitetet. Vi kan glädjande konstatera av de många anmälningar som kommit in att vårt utbud tas emot väldigt positivt av våra medlemmar. Våra tre föreläsningsserier är som tidigare mycket efterfrågade. Till ”Krishärdar i världen”, som snabbt blev fulltecknad, har över 100 medlemmar anmält sig. ”Min musik” har också rönt stort intresse och lockat drygt 70 deltagare. Även föreläsningsserien ”Konst- och kulturhistoria” är eftertraktad och till den har närmare 40 anmält sig.
ESU Dagfilmstudio har lockat drygt 200 filmentusiaster och på resefronten ser vi också en ökad efterfrågan av våra teater-, kultur- och naturutflykter, som sker i samarbete med Resekompaniet.

Ett 50-tal medlemmar har sökt sig till våra studiecirklar. Samtliga cirklar startar planenligt förutom vår Datorcirkel, som trots att deltagarna här har möjlighet att själva påverka innehållet, tyvärr inte lockade tillräckligt många utan måste ställas in.

Våra medlemsmöten, som hålls i Kulturhuset Royal, drar också storpublik. Här har vi gott om platser så du har möjlighet att avvakta med din anmälan ända till någon vecka innan medlemsmötet. Klickar du på rubriken Medlemsmöten här ovanför kan du läsa mer om våra föredragshållare och vad de kommer att berätta om.

Här på hemsidan hittar du information om hela vår verksamhet, du får senaste nytt, får snabbt reda på ev. ändringar i vårt program samt kan läsa referat och se bilder från aktiviteter vi genomfört. Du når oss också på vår expedition, Alfeltsgatan 8 B (samma lokal som Resekompaniet) där vi har öppet måndag och torsdag mellan kl. 10 och 12. Du kan givetvis e-posta eller skicka brev till oss och kom ihåg att uppge om du ändrat e-postadress, telefonnummer, bostadsadress etc. så vi lätt kan nå dig.

Varmt välkomna till vår förening, både tidigare och nya medlemmar, och till en intressant och givande vårtermin.