Skön sommar önskas ni alla!

Som traditionen bjuder avslutade Senioruniversitetet vårterminen med en resa ”Ut i det blå” om vilken du kan läsa under fliken ”Hänt sen sist” här ovan. Därmed tar vi sommarlov fram till mitten på augusti. Då kommer vårt höstprogram att distribueras hem i brevlådorna hos våra medlemmar och även att finnas här på hemsidan. Vi lovar en späckad hösttermin med flera intressanta föredragshållare och aktuella ämnen, filmer av hög klass liksom resor och så återkommer förstås våra populära föreläsningsserier.
Höstupptakten äger rum den 11 september och då träffas vi på Royal där det blir musikunderhållning, information och kaffesamkväm. Men nu tar vi ledigt och önskar er alla en riktigt skön sommar – vila och njut – så ses vi igen till hösten.
P.S Vill du ut och resa med oss i sommar, kolla under fliken ”Resor” här ovan där vi presenterar olika resmål i samarbete med Resekompaniet. D.S.