Studiebesök

Du anmäler dig på bifogad anmälningsblankett, via e-post eller telefon till ESU. För ytterligare information kontakta Anita Norberg.

Besök hos Friskis & Svettis
Måndag 19 februari kl 9:45

Välkommen till ett studiebesök hos Friskis & Svettis på Sveaplan Centrum för att få veta mera om Senior-klubben och vilka aktiviteter den har att erbjuda just dig. Du får kostnadsfritt möjlighet att prova på ett av Seniorklubbens pass nämligen ”Stol & Styrka” under ledning av värdar. Övningarna sker till musik och var och en tränar vid sin stol, stående eller sittande. Passet tar cirka 50 min. Studiebesöket sker måndagen den 19 februari. Samling i receptionen, 1 tr upp i Sveaplan Centrum kl 9:45. Ta med inneskor och mjuka kläder och ev. en vattenflaska. Passet börjar kl 10:00. Dusch och bastu finns. Vi får även en kort rundvandring i lokalerna efter passet.
Sista anmälningsdag är 2 februari.

Nytt besök hos Stadsmuséets föremålsmagasin
Måndag 8 april kl 9:45

Våra studiebesök hos Eskilstuna Stadsmuseums intressanta föremålssamlingar i höstas blev så efterfrågade att alla som anmält sig inte fick plats. Därför erbjuder vi ett nytt studiebesök i vår då personalen kommer att berätta om de stora samlingarna och hur de förvaltas (se bilder från tidigare besök nedan). Visningen, som beräknas ta cirka 1 – 1 1/2 timme, äger rum måndagen den 8 april. Vi samlas kl 9:45 vid gamla vaktkuren intill parkeringen. Deltagarantalet är begränsat till 15 personer. Till Svista industriområde finns bra buss-förbindelser. Information om busstider finns på www.sormlandstrafiken.se och hållplatsen är Svista Eskilstuna (Svista södra). Bilparkering finns vid området, p-skiva behövs. Det är cirka 500 m att gå från busshållplats respektive parkering.
Sista anmälningsdag är 25 mars.